ΠοτίστρεςΑτομικές ποτίστρες

Οι ατομικές ποτίστρες είναι ιδανικές για μονάδες που τα ζώα είναι μόνιμα στις θέσεις τους ή είναι σε περιορισμένο χώρο. Υπάρχουν μεταλλικές αλλά και πλαστικές ποτίστρες. Η καθεμία με μοναδικά χαρακτηριστικά.

 

Μικρό σχήμα - φρέσκο νερό

Το μικρό σχήμα της και ο σχεδιασμός της γλώσσας επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση του ζώου στο νερό. Η γλώσσα είναι κάθετη και δεν δημιουργεί καμπύλη. Δεν μπορούν να παραμείνουν άχυρα που μπορεί να έχει στο στόμα του το ζώο γεμίζοντας το νερό με μικρόβια. Η στάθμη του νερού είναι χαμηλή. Το νερό είναι πάντα φρέσκο.

 

Ευκολία στην εγκατάσταση

Μπορεί να δεχτεί τροφοδοσία νερού από την πάνω, αλλά και από την κάτω μεριά. Υπάρχει σειρά αξεσουάρ για την τοποθέτηση της σε τοίχο ή σε σωλήνα.

 

 

Μεγάλες ποτίστρες αυλής

Οι μεγάλες ποτίστρες αυλής είναι σχεδιασμένες για να καλύψουν τις ανάγκες ζώων ελευθέρου σταυλισμού. Μπορούν να προσφέρουν στα ζώα μεγάλη ποσότητα νερού πολύ γρήγορα. 

 

 

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Πλαστική Ποτίστρα Αγελάδων. Πλαστική Ποτίστρα SHS
Μεγάλη αντοχή - ευκολία στη χρήση
+ SEE MORE
Μεταλλική Ποτίστρα
Ποτίστρα εξαιρετικής ποιότητας
+ SEE MORE
Μεγάλες Ποτίστρες Αυλής
Σταθερες, αλλα και ανακλινόμενες
+ SEE MORE

Egnatia North Service Road & K.Sylaiou 1, 570 13 Thessaloniki - Oraiokastro, Greece - Google Maps 40°41'46.7"N 22°54'23.6"E +30 2310.515.122 +30 2310.530.743 info@sylco.gr www.sylco.gr


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.9 · © 2000 - 2012 IPS Ltd · Όροι χρήσης