Υδραυλικό ScraperΤο μοναδικό έξτρα βαρέως τύπου υδραυλικό σύστημα καθαρισμού είναι σχεδιασμένο για πολύ μακριούς διαδρόμους (έως και 200m) και μπορεί να καθαρίσει και αυλές (μέγιστο πλάτος 18m). Ο σχεδιασμός του με τα κινούμενα πτερύγια στις άκρες, το βοηθά να προσαρμόζεται στο πραγματικό πλάτος του διαδρόμου ακόμη και αν αυτός δεν έχει το ίδιο πλάτος σε όλο το μήκος της διαδρομής. Δεν αφήνει καθόλου κοπριά πίσω!

 

Η κεφαλή και οι πτέρυγες του scraper είναι εξαιρετικά βαριάς κατασκευής και γαλβανισμένα εν θερμώ για ακόμη μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.

 

Τόσο το Π έλξης όσο και το μεταλλικό κανάλι είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας χάλυβα για μεγαλύτερη αντοχή στη φθορά. Ειδικές μεταλλικές πλάκες επιτρέπουν στο σύστημα να ρυθμιστεί σε ύψος για να αντισταθμίσει τις μελλοντικές φθορές.

 

Ο κάθε διάδρομος μπορεί να έχει τη δική του αντλία και πίνακα ελέγχου. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται μέγιστη αυτονομία. Ο κάθε υδραυλικός σταθμός έχει το δικό του πίνακα ελέγχου. Σε περίπτωση βλάβης μόνο ένας διάδρομος είναι εκτός λειτουργίας. Το σύστημα κατασκευάζεται έτσι ώστε οι υδραυλικοί σταθμοί να είναι ανταλλάξιμοι. Σε περίπτωση που χρειαστεί ένας σταθμός μπορεί να παρέχει κίνηση και σε άλλη κεφαλή. Ο χρόνος εκτός λειτουργίας είναι μηδενικός

 

Η πιο οικονομική λύση είναι να χρησιμοποιηθεί ένας υδραυλικός σταθμός για μέχρι και 6 διαδρόμους. Στην περίπτωση αυτή έχομε ένα κεντρικό πίνακα με PLC που ρυθμίσει το χρόνο που λειτουργεί ο κάθε διάδρομος.

 

Η μοναδική σχεδίαση του κυλίνδρου και της αυτόματης βαλβίδας εναλλαγής, βοηθά το σύστημα να λειτουργεί ομαλά και με ελάχιστη συντήρηση.

 

 

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Συστήματα Καθαρισμού.

 


Egnatia North Service Road & K.Sylaiou 1, 570 13 Thessaloniki - Oraiokastro, Greece - Google Maps 40°41'46.7"N 22°54'23.6"E +30 2310.515.122 +30 2310.530.743 info@sylco.gr www.sylco.gr


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.9 · © 2000 - 2012 IPS Ltd · Όροι χρήσης