Αντλίες ΚενούΑντλίες κενού ECO LINE

Οι νέες αντλίες κενού ECO LINE προσφέρουν την σταθερότητα και αντοχή στο χρόνο που απαιτείται στις σύγχρονες επαγγελματικές αρμεκτικές εγκαταστάσεις, πάντα με σεβασμό προς στο περιβάλλον.

 

Τώρα φιλικές προς στο περιβάλλον!

 

Οι αντλίες κενού SYLCO ECO είναι αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας και δοκιμών. Το εξειδικευμένο τμήμα μας, εφάρμοσε καινοτόμες λύσεις, ώστε οι αντλίες να έχουν τη μέγιστη απόδοση με το ελάχιστο κόστος στο περιβάλλον.

Οι νέες αρχές που εφαρμόζονται τόσο στο σχεδιασμό, όσο και στην υψηλή ακρίβεια κατασκευής, έχει ως αποτέλεσμα την χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας έως και 30%, με λιγότερη παραγωγή θορύβου.

Έχουν σχεδιαστεί για να λειτουργούν σε πολύ χαμηλές ταχύτητες, εάν χρειαστεί, χωρίς να αυξάνεται η θερμοκρασία του. Αυτό είναι εξαιρετικά σημαντικό όταν εργάζεστε με το εξελιγμένο σύστημα VCU (Σύστημα ηλεκτρονικής επιτήρησης - ελέγχου αντλιών κενού).

 

Όλες μας οι αντλίες είναι φιλικές και προς το περιβάλλον όσο και προς στην τσέπη σας!!!

 

Απαραίτητες για όλες τις εγκαταστάσεις αρμέγματος

 

 

Το ECO line VCU (Σύστημα ηλεκτρονικής επιτήρησης - ελέγχου αντλιών κενού) παίρνει τον έλεγχο των αντλιών.
Αλληλεπιδρά με το ESR (Ηλεκτρονική Σερβοβαλβίδα Ρύθμισης Κενού) με ένα μοναδικό τρόπο, ώστε να κρατήσει το επίπεδο κενού πιο σταθερό από ποτέ και την κατανάλωση ενέργειας στο ελάχιστο.


· Η διάρκεια ζωής της αντλίας κενού παρατείνεται.


· Το VCU μπορεί να αναλάβει τον έλεγχο πολλαπλών μονάδων κενού.


· Μπορεί να ξεκινήσει και να σταματήσει τις μονάδες κενού, ανάλογα με τη ζήτηση, ή σύμφωνα με ένα καθορισμένο πρότυπο.KNS 250D
+ SEE MORE
SVP 1200
+ SEE MORE
SVP 2300
+ SEE MORE

Egnatia North Service Road & K.Sylaiou 1, 570 13 Thessaloniki - Oraiokastro, Greece - Google Maps 40°41'46.7"N 22°54'23.6"E +30 2310.515.122 +30 2310.530.743 info@sylco.gr www.sylco.gr


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.9 · © 2000 - 2012 IPS Ltd · Όροι χρήσης