Ψαροκόκκαλο

Ο πλέον κλασικός τύπος αρμεκτηρίου αποτελεί την ιδανική λύση για μονάδες που χρειάζονται έως και 24 θέσεις άμελξης.

 

Η πρόσβαση στο μαστό των ζώων γίνεται από το πλάι. Προσφέρει χώρο στον αρμεχτή και πολύ καλό οπτικό έλεγχο του μαστού.

 

Ο εγκλωβισμός είναι σχεδιασμένος με στόχο την βελτίωση της εργονομίας και της ασφάλειας του αρμεχτή. Στηρίζεται με ειδικούς βραχίονες από τους τοίχους, αφήνοντας όλο το χώρο κάτω από τη μεταλλική κατασκευή ελεύθερο, χωρίς κάθετα στηρίγματα. Ο αρμεχτής έχει περισσότερο χώρο για να κινηθεί ελεύθερα, και προστατεύεται από πιθανά  ατυχήματα, (στρίμωγμα των χεριών μεταξύ των ζώων και των κάθετων στηριγμάτων), αρκετά συχνό φαινόμενο σε άλλους εγκλωβισμούς. Υπάρχουν στηθαία προστασίας του αρμεχτή από τους ρίπους των ζώων. Ο εγκλωβισμός είναι εξαιρετικά ισχυρής κατασκευής, γαλβανισμένος εν θερμώ. Υπάρχει και η πλήρης ανοξείδωτη έκδοση.

 

 

Τροφή στο αρμεκτήριο

Όλα τα αρμεκτήρια της SYLCO HELLAS, μπορούν να εξοπλιστούν με φάτνες για την τροφοδοσία των ζώων μέσα στο αρμεκτήριο. Μπορούν επίσης, να τοποθετηθούν δοσομετρικά συστήματα διανομής της τροφής, αυτόνομα ή ελεγχόμενα από κεντρικό υπολογιστή. 

 

 

Περιστροφική έξοδος 

Η προσθήκη περιστροφικής εξόδου στο αρμεκτήριο, σημαίνει αύξηση της απόδοσης του αρμεκτηρίου έως και 20% σε σχέση με τα συμβατικά αρμεκτήρια.

 

Όσο πιο πολλές οι θέσεις τόσο πιο μεγάλο το κέρδος σε χρόνο.

 

Με την περιστροφική έξοδο, όλα τα ζώα που βρίσκονται εντός του αρμεκτηρίου, απομακρύνονται μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

 

Η πόρτα δεν ανοίγει απλά, αλλά διαγράφει μία πλήρη περιστροφή, διώχνοντας έτσι και κάποια ζώα που καθυστερούν. Τα ζώα είναι πιο ήρεμα γιατί δε χρειάζεται να στριμωχθούν με το κεφάλι τους κοντά σε έναν τοίχο. Υπάρχει μπροστά τους αρκετός χώρος, που τους δίνει περισσότερη άνεση κατά τη διάρκεια του αρμέγματος. Υπάρχει η δυνατότητα ρύθμισης του σημείου που σταματά η περιστροφή, ανάλογα με το μέγεθος των ζώων που βρίσκονται εκείνη τη στιγμή στο αρμεκτήριο.

 

 

Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Αρμεκτήριο Αγελάδων με Περιστροφική Έξοδο.

Egnatia North Service Road & K.Sylaiou 1, 570 13 Thessaloniki - Oraiokastro, Greece - Google Maps 40°41'46.7"N 22°54'23.6"E +30 2310.515.122 +30 2310.530.743 info@sylco.gr www.sylco.gr


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.9 · © 2000 - 2012 IPS Ltd · Όροι χρήσης