Θηλαστικές Μηχανές

ΜΗΧΑΝΗ ΤΕΧΝHΤΟΥ ΘΗΛΑΣΜΟΥ SYLCO i-Nurse

 

H i-Nurse είναι η πιο εξελιγμένη και καινοτόμα μηχανή τεχνητού θηλασμού , που αναπτύχθηκε χρησιμοποιώντας την μεγάλη τεχνογνωσία της SYLCO στον τομέα αυτό.

 

Η μηχανή είναι διαθέσιμη σε 4 διαφορετικές εκδόσεις για να καλύψει τις ανάγκες και του πιο απαιτητικού. Όλα τα μοντέλα μπορούν να αναβαθμιστούν αργότερα στις πιο μεγάλες εκδόσεις.

 

Ο έλεγχος και προγραμματισμός της γίνεται ηλεκτρονικά, όπως και ο καθορισμός της δοσολογίας. Το μενού είναι στα Ελληνικά, ενώ μπορεί να γίνει επιλογή και οποιαδήποτε άλλης γλώσσας.

 

Διαθέτει ξεχωριστή αντλία νερού και λειτουργεί ανεξάρτητα από την πίεση του δικτύου.

 

Διαθέτει ξεχωριστό σύστημα ανάδευσης της σκόνης και δοσολογίας της

 

Έχει δυνατότητα να ταΐσει 500 αμνοερίφια ή 45 μοσχάρια

 

Κρατά το γάλα στο μπολ ανάμειξης ζεστό

 

Διαφανές δοχείο ανάδευσης για εύκολη παρακολούθηση και καθαρισμό

 

 Ανοξείδωτη κατασκευή

 

Ρυθμιζόμενα πόδια για ευθυγράμμιση της μηχανής

 

Τα διαθέσιμα μοντέλα είναι:

 

EASY

Η πιο εύκολη λύση. Έχει όλα τα πλεονεκτήματα που αναφέρονται πιο πάνω και την καλλίτερη τιμή. Διαθέτει σαν επιλογή κυκλοφορητή

 

COMFORT

Διαθέτει ό,τι και η EASY και επιπρόσθετα έχει ενσωματωμένο κυκλοφορητή και αυτόματο πλύσιμο , που λειτουργεί χωρίς την παρουσία χειριστή.

 

ADVANCED

Διαθέτει ό,τι και η COMFORT και επιπρόσθετα έχει τη δυνατότητα να συνδεθεί στο δίκτυο και γίνει παρακολούθηση και τηλεχειρισμός της μέσω της εφαρμογής μας για android τηλέφωνα.

 

ULTIMATE

Η ULTIMATE είναι η έκδοση που υποστηρίζει το εξατομικευμένο τάισμα των ζώων μέσω ασύρματης αναγνώρισης. Για το κάθε ζώο μπορεί να ρυθμιστεί η ποσότητα και η συχνότητα που αυτό μπορεί να φάει. Είναι η πιο εξελιγμένη μηχανή που αυτή τη στιγμή υπάρχει


Egnatia North Service Road & K.Sylaiou 1, 570 13 Thessaloniki - Oraiokastro, Greece - Google Maps 40°41'46.7"N 22°54'23.6"E +30 2310.515.122 +30 2310.530.743 info@sylco.gr www.sylco.gr


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.9 · © 2000 - 2012 IPS Ltd · Όροι χρήσης