Αμελκτικό Σετ Αιγοπροβάτων

Το νέο αμελκτικό σετ αιγοπροβάτων της SYLCO HELLAS αναπτύχτηκε με βάση την μακρόχρονη εμπειρία μας στη μηχανική άμελξη αιγοπροβάτων. Συνδυάζει την αύξηση της ταχύτητας αρμέγματος κατά 25% με την ευκολία στη χρήση και τον καθαρισμό και θέτει νέα υψηλά επίπεδα υγιεινής για τα ζώα.

 

 

 

Πλακέ Θήλαστρο με ραβδώσεις

Το νέο θήλαστρο σιλικόνης για τα αιγοπρόβατα με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό του (πλακέ με ραβδώσεις) επιταχύνει το άρμεγμα και ανακουφίζει αποτελεσματικά το μαστό.

 

Το πλακέ σχήμα του ελαχιστοποιεί το χρόνο κλεισίματος του θηλάστρου και του επιτρέπει να κλείνει ερμητικά, χωρίς να πιέζει υπερβολικά το μαστό. Οι κάθετες ραβδώσεις του επιτρέπουν να ανοίγει άμεσα στη φάση αρμεγής. Δεν υπάρχουν νεκροί χρόνοι. Ο μαστός ανακουφίζεται από το κενό, ενώ η χρήση σιλικόνης βοηθά στην εξάλειψη των ερεθισμών.

 

 

 

Διαφανής συλλέκτης

Ευκολία στον καθαρισμό

Ο SHS 1002 είναι ο νέος συλλέκτης αιγοπροβάτων σχεδιασμένος για εύκολη χρήση και κορυφαία επίπεδα υγιεινής. Η μεγάλη του χωρητικότητα (140ml) δεν αφήνει το γάλα να επιστρέψει στους μαστούς, όσο γρήγορα και να δίνουν το γάλα τα ζώα. Μπορεί να λυθεί πλήρως χωρίς τη χρήση εργαλείων. Το εσωτερικό του είναι τελείως ελεύθερο, χωρίς γωνίες και σημεία που μπορεί να μαζευτεί το γάλα και να δημιουργήσει προβλήματα στον καθαρισμό.

 

 

 

Αυτόματη Βαλβίδα SHS 1003

Αυτόματη και λειτουργική

Η βαλβίδα SHS 1003 είναι απλή και όμως λειτουργική. Είναι πλήρως αυτόματη στη λειτουργία άμελξης αλλά και πλυσίματος. Απλή στη σχεδίαση και στη συντήρηση, καθαρίζεται εύκολα. Δεν υπάρχουν διακόπτες. Η ποιότητα γάλακτος είναι εξαιρετική γιατί λόγω της εσωτερικής σφαίρας το γάλα οδηγείται ομαλά προς την έξοδο.


Η ροή του γάλακτος είναι πολύ καλύτερη. Μετρήσεις έχουν δείξει αύξηση στην ταχύτητα αρμέγματος έως και 20% σε σχέση με άλλες βαλβίδες. Αποτελείται από  

4 μόνο μέρη. Κατασκευασμένη από τα καλύτερα υλικά που τις δίνουν μεγάλη διάρκεια ζωής έρχεται να φέρει την επανάσταση στη μηχανική άμελξη αιγοπροβάτων.


Egnatia North Service Road & K.Sylaiou 1, 570 13 Thessaloniki - Oraiokastro, Greece - Google Maps 40°41'46.7"N 22°54'23.6"E +30 2310.515.122 +30 2310.530.743 info@sylco.gr www.sylco.gr


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.9 · © 2000 - 2012 IPS Ltd · Όροι χρήσης