Αρμεκτήρια Γρήγορης Διαφυγής

Η Καλύτερη Σχέση Απόδοσης - Κόστους

Τα αρμεκτήρια αυτού του τύπου χαρακτηρίζονται από αυξημένες αποδόσεις, μειώνοντας και τον αριθμό του απαραίτητου προσωπικού.

 

Αποτελούν ιδανική λύση για μονάδες μεγέθους 200 έως και 1200 αιγοπροβάτων. Το μέγεθός τους ξεκινά από τις 12 και φτάνει τις 80 θέσεις, σε μία ή δύο σειρές.

 

Η δυναμικότητά τους ξεκινά από τα 200 και φτάνει έως και τα 550 ζώα την ώρα, ενώ για τη σωστή λειτουργία τους απαιτούνται από 1 έως και 3 άτομα. Το κόστος εγκατάστασής είναι πολύ χαμηλό, ενώ το κόστος συντήρησής τους ελάχιστο.

 

Κορυφαία Ποιότητα Κατασκευής

Ο εγκλωβισμός είναι ιδιαίτερα ισχυρής κατασκευής, γαλβανισμένος εν θερμώ, χωρίς πλαστικά μέρη, ώστε να αντέχει στις δύσκολες συνθήκες που επικρατούν στις μονάδες. Υπάρχει και το πλήρες ανοξείδωτο μοντέλο, οπού όλος ο εγκλωβισμός είναι κατασκευασμένος από ανοξείδωτο χάλυβα. Το μέγεθος της κάθε θέσης είναι αυξημένο και φτάνει τα 40 εκ., ώστε ακόμη και τα πιο μεγαλόσωμα ζώα να είναι άνετα.

 

Οι φάτνες τροφής είναι ανοξείδωτες και έχουν χωρίσματα για το κάθε ζώο.


Η απελευθέρωση των ζώων πραγματοποιείται από δύο ειδικά πνευματικά έμβολα, ένα σε κάθε πλευρά.


Ο έλεγχος των θυρών εισόδου των ζώων είναι επίσης πνευματικός. Υπάρχει ειδικός πίνακας τοποθετημένος μέσα στο χώρο του αρμεχτή, όπου βρίσκονται τα χειριστήρια της απελευθέρωσης και των θυρών εισόδου.


Ο αρμεχτής ελέγχει την απελευθέρωση των ζώων χωρίς να χρειάζεται να μετακινηθεί από τη θέση του. Όλη η λειτουργία μπορεί να γίνει και με τηλεχειρισμό. Στην περίπτωση αυτή ο χειριστής έχει μαζί του το τηλεχειριστήριο και έχει απόλυτη ελευθερία κινήσεων. Υπάρχει ανοξείδωτη κουπαστή για την προστασία των σωλήνων και των αρμεκτικών σετ από τους ρύπους των ζώων.

 

Εύκολη Διανομή Τροφής

Το σύστημα τροφοδοσίας μοιράζει την τροφή στα ζώα πολύ εύκολα, γρήγορα, με μεγάλη ακρίβεια και κυρίως χωρίς κόπο. Είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα. Η διανομή της τροφής γίνεται με τη χρήση μεταλλικού κοχλία. Μπορεί να χορηγήσει όλα τα είδη τροφής χωρίς πρόβλημα. Η έλλειψη πλαστικών μερών και ο ισχυρός ηλεκτρομειωτήρας συντελούν στην μακροχρόνια λειτουργία του χωρίς προβλήματα. Το σύστημα είναι το μόνο που μπορεί να ρυθμιστεί, έτσι ώστε να χορηγεί ακριβώς την ποσότητα τροφής, που θέλουμε κάθε φορά, με ένα μόνο πάτημα του κομβίου. Η ρύθμιση γίνεται εύκολα και ο χειριστής δεν είναι αναγκασμένος να χορηγεί το πολλαπλάσιο κάποιου ποσού τροφής πιέζοντας συνέχεια το πλήκτρο τροφοδοσίας, όπως συμβαίνει με τα υπόλοιπα συστήματα της αγοράς.

 

Βασικά Πλεονεκτήματα

  • Αυξημένη απόδοση.
  • Περισσότερος χώρος για τα ζώα.
  • Δεν χρειάζεται να μετράει κάποιος πόσα ζώα μπήκαν στο αρμεκτήριο. Όταν μπει και το τελευταίο, δεν υπάρχει χώρος για άλλο.
  • Το άρμεγμα μπορεί να ξεκινήσει μόλις το πρώτο ζώο μπει στη θέση του και ενώ συνεχίζεται η παγίδευση των υπολοίπων.
  • Άμεση εκκένωση του αρμεκτηρίου.
  • Τα ζώα μπορούν να φύγουν από όποια από τις 3 πλευρές θέλουμε.


Δείτε παρακάτω το βίντεο:

Αρμεκτήριο Γρήγορης Διαφυγής από Ανοξείδωτο Χάλυβα.


 


Αρμεκτήριο Γρήγορης Διαφυγής.Egnatia North Service Road & K.Sylaiou 1, 570 13 Thessaloniki - Oraiokastro, Greece - Google Maps 40°41'46.7"N 22°54'23.6"E +30 2310.515.122 +30 2310.530.743 info@sylco.gr www.sylco.gr


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.9 · © 2000 - 2012 IPS Ltd · Όροι χρήσης