Τεχνική ΥποστήριξηΓνώση  |  Υποστήριξη  |  Συνέπεια  |  Συνέχεια


Η εταιρεία μας βρίσκεται στο χώρο της μηχανικής άμελξης ζώων από το 1959.


Στα χρόνια που πέρασαν η συσσωρευμένη εμπειρία μας, μας βοήθησε να αναπτύξουμε και να εξελίξουμε σε κορυφαίο επίπεδο τα αρμεκτήρια μας. Εκτός όμως από την υψηλή ποιότητα των υλικών κατασκευής αυτό που κάνει τα συγκροτήματα μας να ξεχωρίζουν ακόμη περισσότερο, είναι η συνεχής και σταθερή υποστήριξη τους.


Υποστήριξη που ξεκινά με την παροχή βοήθειας και συμβουλών από τα πρώτα ακόμη στάδια της μελέτης, του σχεδιασμού και της κατασκευής του χώρου του αμελκτηρίου και συνεχίζεται με την υπεύθυνη κατασκευή από τους εξειδικευμένους τεχνικούς μας και την παροχή της εκπαίδευσης στο χειρισμό του αρμεκτηρίου.


Δεν σταματάμε όμως εδώ. Το αρμεκτήριο αποτελεί την καρδιά της μονάδας και για το λόγο αυτό παρέχεται τεχνική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, για την άμεση αντιμετώπιση οποιουδήποτε προβλήματος.
Υπάρχει διαρκής παρακαταθήκη όλων των μερών και εξαρτημάτων, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμα.


Τα συνεργεία είναι πλήρως εξοπλισμένα με τα τελευταίας γενιάς όργανα μετρήσεων και μπορούν να πραγματοποιήσουν προληπτικούς ελέγχους και να ρυθμίσουν όλους τους τύπους αμελκτηρίων.


Η υψηλή ποιότητα των μηχανημάτων και η άριστη τεχνική υποστήριξη είναι δύο μόνο από τους πολλούς λόγους που κάνουν την επιλογή της εταιρείας μας, για την εγκατάσταση του αρμεκτηρίου σας, τη μόνη σωστή λύση.Egnatia North Service Road & K.Sylaiou 1, 570 13 Thessaloniki - Oraiokastro, Greece - Google Maps 40°41'46.7"N 22°54'23.6"E +30 2310.515.122 +30 2310.530.743 info@sylco.gr www.sylco.gr


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.9 · © 2000 - 2012 IPS Ltd · Όροι χρήσης