Βούρτσες Αγελάδων SylcoΗ περιποίηση της αγελάδας είναι απαραίτητη προκειμένου να επιτευχθεί υψηλή ποιότητα στο γάλα. Οι βούρτσες αγελάδας SYLCO κρατάνε τις αγελάδες καθαρές, ήρεμες και σε καλή διάθεση.


Η παραγωγή γάλακτος έχει αποδειχθεί ότι αυξάνεται, και τα προβλήματα υγείας, όπως η κλινική μαστίτιδα, ο υψηλός αριθμός σωματικών κυττάρων μειώνονται.

 
Παράγουμε 2 διαφορετικούς τύπους βούρτσας, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε φάρμας και τις δυνατότητες τοποθέτησης.

Και οι δύο παράγονται στην Ελλάδα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις μας με αυστηρούς ποιοτικούς ελέγχους σε κάθε στάδιο της παραγωγής και προσφέρουν την μέγιστη άνεση στα ζώα. Είναι φιλικές προς το περιβάλλον, λειτουργούν με inverters, ελαχιστοποιώντας την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

 

Προσφέρουν ένα απαλό ξεκίνημα μόλις τα ζώα τα μετακινήσουν απο τη θέση ηρεμίας. Η ασφάλεια του ζώου είναι πάντα η πρώτη προτεραιότητα μας. Η σχεδίαση τους και ο προγραμματισμός των inverter έχουν γίνει έπειτα από μακροχρόνια μελέτη ενσωματώνοντας μηχανισμούς και δικλείδες ασφαλείας

 

Και οι δύο βούρτσες μπορούν να κινηθούν και να ακολουθήσουν την κίνηση του ζώου

 

ECOBrush 4000
Η ECOBrush 4000 μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχο ή στύλο.

Τοποθετείται υπό γωνία σε σχέση με το δάπεδο.
Αρέσει στις αγελάδες, καθώς προσφέρει ένα σταθερό σημείο που κοντράρει το ζώο μεγιστοποιώντας την αίσθηση του βουρτσίσματος.
Η κεκλιμένη βούρτσα εξυπηρετεί ζώα διαφόρων μεγεθών.

Είναι εξοπλισμένη με αμορτισέρ, ώστε να αντέχει την ισχυρή πίεση των ζώων. 

 


ECOBrush 3000
Η ECOBrush 3000 μπορεί να τοποθετηθεί στον τοίχο, στύλο ή ακόμα και στέγη.

Κινείται ελεύθερα προς όλες τις κατευθύνσεις μέχρι τις 60°. Έχει έτσι μια διπλή λειτουργία. Μπορεί να κινηθεί και να βουρτσίσει το ζώο από διαφορετικές γωνίες στο σημείο που αυτό θέλει και ταυτόχρονα του παρέχει ένα πιο σταθερό σημείο για να κοντράρει, όταν θέλει πιο έντονο βούρτσισμα. Στα ζώα αρέσει να παίζουν μαζί της από την πρώτη στιγμή. Ο σχεδιασμός της, της επιτρέπει να φτάσει σε σχεδόν όλα τα σημεία του ζώου, ανεξάρτητα από το μέγεθός του.

 

Και οι δύο κινούνται με inverter

και ηλεκτροκινητήρα 0,75HP της ΑΒΒ.


Egnatia North Service Road & K.Sylaiou 1, 570 13 Thessaloniki - Oraiokastro, Greece - Google Maps 40°41'46.7"N 22°54'23.6"E +30 2310.515.122 +30 2310.530.743 info@sylco.gr www.sylco.gr


Login  Υπενθύμιση κωδικού 

active³ 4.9 · © 2000 - 2012 IPS Ltd · Όροι χρήσης